Imatralla Golfkausi alkaa juhlavissa merkeissä

Imatran Golfin jäsenmäärä on 788, joten se on hienoisessa nousussa. Seuran talous on saatu uuteen kurssiin ja kenttä on talvehtinut hyvin. Klubilla on tehty pieniä parannuksia ja saunatilat on uusittu. Joten juhlakautta kelpaa aloitella ja ennusteita on, että kenttä olisi tänä vuonna upeassa kunnossa.

Kenttä avataan talvigreenein tänään perjantaina 15.4. Kenttä on auki kausikortin lunastaneille sekä talkoisiin osallistuville. Talkoisiin voi osallistua tiistaina 19.4., torstaina 21.4. sekä tiistaina 26.4. Lisätietoa kentän aukioloajoista löytyy uudistetuilta nettisivuilta. Uutuutena nettisivuilta löytyy muun muassa videoklippejä.

Imatran Golf on mukana Etelä-Karjalan osuuspankin organisoimassa Kesäduuni 110 nuorelle -hankkeessa. Imatran Golf palkkaa kaksi 15–17 vuotiasta nuorta kahdeksi viikoksi. Hakuaika on 17.4.–1.5.2016. Valinnat tehdään toukokuun aikana. Lisätietoa  saa junioripäälikkö Toni Turkkilalta.

Lions Club lähtee tukemaan junioritoimintaa

Lions Club Imatra-Tainio ja Imatran golf aloittavat yhteisen, kaksivuotisen junioritoiminnan projektin. Projektin tarkoituksena on ehkäistä nuorison syrjäytymistä ja saada nuoret kiinnostumaan ohjatusta ja suunnitelmallisesta harrastuksesta. Yhteisen projektin tavoitteena on myös saada golfin pariin uusia harrastajia. Lions Clubin myöntämää tukea käytetään muun muassa ympärivuotisen toiminnan tukemiseen.

Imatran Golf