Seuran syyskokous pidettiin Imatran Kylpylässä tiistaina 29.11. Paikalla oli 25 seuran jäsentä. Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Teppo Seppänen. Seuran jäsenmäärä on tällä hetkellä 780.

Imatran Golf ry:n hallituksen kokoonpano vahvistettiin seuraavaksi. Puheenjohtajana jatkaa Pekka Ruokonen, varapuheenjohtaksi nousi Anu Urpalainen. Rahastanhoitajana jatkaa Hannu Savola ja kilpailevista junioreista vastaa edelleen Timo Hauska. Ossi Sorjonen jatkaa senioreiden vetäjänä ja Toni Turkkila junioreiden. Anu Varpoila jatkaa naiskapteenina ja Tarja Turkkila hoitaa tiedotusta. Uusia hallituksen jäseniä ovat Juuso Huhtiranta ja Jukka Kemppinen. Juuso aloittaa kapteenina ja Jukka vastaa kentästä. Hallituksen varajäsenenä jatkaa Mikko Kojo, joka hoitaa koulutusta.

Vapaana on edelleen hallituksen sihteerin ja kilpailutoimikunnan vetäjän paikka. Mikäli kyseessä olevat paikat kiinnostavat, toivomme yhteydenottoa Pekka Ruokoseen.

Imatran Golf ry:n ja Imatran Golf Oy:n toimintaa on haluttu selkeyttää sillä, että Jani Huotilainen siirtyy ry:n toiminnanjohtajaksi. Toimitusjohtaja Turkka Ollilainen keskittyy Oy:n asioihin ja Jani Huotilainen ry:n toimintaan.

Kokouksessa huomiotiin Imatran Golfin jäsentä Raimo Juutia. Hänelle on myönnetty Suomen golfsenioreiden vuosikokouksessa Espoossa Sisuseniori tunnus. Kiitokset menivät myös hallituksen nyt jättävälle Jarmo Johanssonille.

Kokousväkeä kannustettiin aktiiviseen jäsenhankintaan, kaveri kannattaa koukuttaa golfiin.

Kuvassa seuran uusi varapuheenjohtaja Anu Urpalainen

Imatran Golf