Jäseneksi liittyminen

Imatran Golfiin liitytään ilmoittamalla henkilötiedot toimistohenkilölle puh. 040-506 7794 / Jani Huotilaiselle tai toiminnanjohtajalle puh. 0400-242300 Turkka Ollilainen tai oheisella jäsenhakulomakkeella. Jäsenkäsittelyn jälkeen tulee maksaa vuosikokouksen määrittelemä liittymismaksu sekä jäsenmaksu.

Edut

Imatran Golfin jäsen on automaattisesti myös Suomen Golfliiton jäsen, jonka kautta hän saa pelioikeuden kaikille golfkentille Suomessa ja maailmalla. Golflehti tulee jäsenille sekä tietenkin seuran omat jäsentiedotteet.

Jäsenemme ovat myös vakuutettuja erilaisten vahinkotapahtumien varalle. Seura organisoi jäsenistölleen erilaisia opetustilaisuuksia, samoin sääntö- ja etikettiluentoja sekä pitää huolta opetus- ja valmennuspaikoista.

Jäsenten tasoituksia ylläpitää viikottainen tasoitusrekisteri. Jäsenyys antaa myös osanotto-oikeuden seuramme järjestämiin kymmeniin vuosittaisiin kilpailuihin. Klubitoimintaan seuraotteluineen, vierailuineen ja juhlineen on tietenkin ilman muuta mahdollisuus osallistua. Ja mikä tärkeintä, Imatran golfkenttä on yksi Suomen parhaita.Kenttämme sijaitsee upeassa karjalaisessa maisemassa, luonnonkauniin Immalanjärven rannalla.

Velvollisuudet

Jäsenen velvollisuutena on hankkia itselleen sellainen pelitaito, että hän voi pelata kentällämme turvallisesti ja hidastamatta muiden peliä. Hänen tulee myös hallita etiketti ja säännöt riittävän hyvin, jotta pelistä tulisi iloa ja virkistystä itselle ja kanssapelaajille.

Velvoitteet

Jäsen maksaa seuran vuosikokouksen hyväksymät jäsenmaksut. Näistä saadut tulot käytetään vuosikokouksen hyväksymillä tavoilla seuran toimintaan.

Pelaaminen vierailla kentillä

Vierailla kentillä pelaaminen on Imatran Golfin jäsenille mahdollista missä päin maailmaa tahansa. Sen mahdollistavat seuran jäsenkortti sekä siihen merkitty tasoitusluku. Vilkkaimmilla kentillä on käytössä ns. hcp-rajoitus, jolloin vain vähintään tietyn tasoituksen omaava henkilö on siihen oikeutettu. Vierailijan on maksettava kentälle pelimaksu eli green fee, jonka suuruus vaihtelee kentästä riippuen.

Imatran Golf