Sami Lipsanen on toiminut Imatran Golfin junioriohjaajana yhden kauden ja haastaakin nyt kaikki liikunnasta ja lasten ohjaamisesta kiinnostuneet henkilöt mukaan Imatran Golfin junnutoimintaan. Samin sanoin: ”Omia pelitaitoja ei kannata arastella, reipasta mieltä matkaan ja porukkaan mukaan vaan!”

Imatran Golfin junioritoiminta on saanut tunnustusta muun muassa vuonna 2016 kun Imatran Golf valittiin junioritoiminnan laatuseuraksi. Laatuseuramerkki perustuu juniorigolfohjelman noudattamiseen ja sitä kautta toiminnan jatkuvaan kehittämiseen. Tähän kehittämistyöhön tarvitaankin nyt lisää ohjaajia.

Sami kertoo, että parasta ohjaajan hommassa on ehdottomasti se, kun junnut saavat mukavia ja positiivisia kokemuksia. Tärkeintä on, että lapsilla on mukavaa ja että kaikki lähtevät treeneistä hyvillä mielin kotiin. Sami käy treenien lisäksi myös pelaamassa junnujen kanssa.

– ”Itse olen saanut paljon apuja niin omaan pelitekniikkaan, kuin itse ohjaamiseenkin. Olen myös tutustunut mukaviin uusiin ihmisiin, esimerkiksi junnujen vanhempiin. Uusia pelikavereitakin on löytynyt.”

Junioritoiminnan ohjaajat koulutetaan tehtävään. Golfliitto järjestää koulutuksia, joihin uudet ohjaajat voivat hakeutua. Myös oman ja lähikenttien Pron koulutuksiin on mahdollisuus osallistua. Koulutus on ohjaajille ilmaista.

Junnukauden kohokohtiin kuulu Samin mukaan heti alkukesästä tehty seuramatka Koski-Golfiin ja Tykkimäkeen.

Sami Lipsanen, 42 v.
Perhe: vaimo Jaana, 3 lasta, Jenna, Jonna ja Saku, 2 koiraa ja 2 kissaa
Harrastukset: golf, keilailu, sulkapallo, kuntosali, maalaaminen, piirtäminen, SPR (EA-ryhmän päivystäjä)
Tulevaisuuden suunnitelmat: tarkoitus kouluttautua golfohjaajana lisää

Jos junnuohjaajan hommat vähänkin kiinnostaa, ota yhteyttä junioripäällikkö Toni Turkkilaan: juniorit@imatrangolf.fi

Imatran Golf