Kentän avaaminen kaudelle 2017 lähestyy.

Greenit ja lyöntipaikat ovat ”talvehtineet” erinomaisesti.

Mikäli kenttä kuivuu riittävästi ja talkoissa saadaan tarvittavat työt tehdyksi, niin avaamme kentän takaysin (10-18) pe 21.4. Jos kaikki menee ”putkeen”, niin avaamme koko kentän samalla. Etuysillä (1-9) on vielä hieman lunta.

Rangen palloautomaatti avataan viimeistään pe 21.4. Toistaiseksi pallojen koneellinen kerääminen ei onnistu, märkyyden vuoksi.

Pro shoppiin tulee tavarat/tuotteet tiistaina 18.4.

Kahvio palvelee pelaajia heti, kun kenttä avataan.

Ravintolan toiminta aloitetaan aluksi tilausravintolana. Olemme myyneet yksityistilaisuuksiin ravintolaamme, joten välillä ravintolasali on heille varattu.

Terassille tulee jätti-aurinkovarjot, jotka asennetaan heti kun terassin lautojen alle saadaan betonivalut tehdyksi. Näin pelaajat eivät kompastele betonisiin pintalaattoihin. Ulkoterassille tulee yksi ns. players lounge, johon tulee rottinkiset korituolit, pehmusteineen.

Olemme vaihtaneet kaksi bensa-autoa sähköautoihin, joten tältäkin osin saamme parannettua palveluitamme.

Sadetusjärjestelmään laitetaan vedet heti, kun se on vain mahdollista. Näin saamme kentän wc:t avatuiksi sekä rangen palloautomaatin toimintaan.

Rantasaunan ympäristö siistitään talkoissa myös. Rantasaunan käyttöä/tarjontaa tullaan lisäämään. Yritämme saada vedet saunan putkistoihin, vielä ennen kauden avausta.

Vanhan klubitalon ulkomaalaus alkaa heti kun se on vain järkevää. Maalaustyön tekee maalausliike E. Heiskanen Oy.

Toivottavasti saamme talkoisiin runsaan osanottojoukon, jotta kaikki työt saataisiin tehdyksi ennen kauden 2017 avausta. Apuanne kaivataan, tule Sinäkin!

Imatran Golf