Kisainfo ja yhteislähtö

Kilpailutoimisto aukeaa klubilla kello 7.30 ja sulkeutuu 8.30 Toivomme, että joukkueen toinen pelaaja maksaa kilpailumaksun kerralla ja kertoo mahdolliset tasoitusmuutokset.

Kilpailuinfo järjestetään klubitalon ulkoterassilla kello 8.40. OLETHAN PAIKALLA! Kilpailussa on yhteislähtö kello 9:00. Yhteislähdölle ei ole yhteistä lähtölaukausta eli jokainen ryhmä starttaa kierrokselle omien kellojen mukaan. Oman lähtöteesi saat tietoosi caddiemasterilta.

Lähtöluettelo ja tulokset:

Kilpailun lähtöluettelo julkaistaan Imatran Golfin kotisivuilla ja Facebook sivuilla pe 22.7. kello 14.00 mennessä.

Pelimuoto ja tasoitukset:

Kilpailu pelataan tasoituksellisena scramblenä. Joukkueen muodostaa kaksi pelaajaa, naispari, miespari tai sekapari. Joukkueen tasoitus on 1/3 parin yhteenlasketuista tasoituksista.
Joukkueen tasoitus muodostuu seuraavasti. Molempien pelaajien tarkka tasoitus muutetaan kentän mukaiseksi slopetasoitukseksi ja nämä saadut slopetasoitukset lasketaan yhteen ja jaetaan kolmella. Jäävä luku pyöristetään normaalien pyöristyssääntöjen mukaan. Tämä jää joukkueen pelitasoitukseksi.

Kaikki avaavat. Sitten joukkue valitsee pallon, joka jatkolyöntiä ajatellen on parhaassa paikassa. Pallon viereen, tuloskortin etäisyydelle, pannaan merkiksi griinihaarukka tai tii. Jos pelataan normaaleilla kesäsäännöillä, se pelaaja jonka pallo on valittu, lyö ensimmäisen jatkolyönnin. Toinen pelaaja pudottaa pallonsa mahdollisimman lähelle merkittyä kohtaa, ei kuitenkaan lähemmäksi lippua, ja suorittaa lyöntinsä. Jatkolyönneistä valitaan jälleen paras, sama jatkoprosessi – ja näin mennään aina reikään asti.

HUOM! Joukkueen maksimitasoitus on kuitenkin enintään joukkueen pienemmän tasoituksen omaavan pelaajan slopetasoitus.

Miehet pelaavat keltaisilta ja naiset punaisilta tiiauspaikoilta.

Palkinnot jaetaan vain palkintojenjakotilaisuudessa paikalla oleville pelaajille. Jos palkittavan joukkueen kummatkaan pelaajat eivät ole paikalla, siirtyy palkinto seuraavalla sijalla olevalle joukkueelle joka on paikalla.

Puhelimen käyttö:

Puhelimen käyttö on tässä kilpailussa kielletty tai mikäli Sinun on tarvetta pitää puhelinta päällä päivystyksen tai muun vastaavan syyn takia, ilmoita siitä etukäteen kilpailunjärjestäjälle sekä omalle peliryhmällesi.

Epäselvät tilanteet:
Niissä tilanteissa, joissa kilpailun säännöt eivät anna ratkaisua, tekee päätöksen kilpailunjohtaja.

Kilpailujohtaja ja -tuomari

Kilpailun johtajana toimii Janne Vekkeli 040-7719592 ja tuomarina Matti Sakara 0400-653111.

Paikallissäännöt

Pysyvät paikallissäännöt löytyvät tuloskortin takakannesta. Tässä muutamia lisäyksiä:

-Asfalttiteiltä sekä sora ja murskepäällysteisiltä teiltä vapautuminen normaalisti säännön 24-2 mukaisesti.
-Etäisyysmittarin käyttö pelissä on sallittu. Vain sellaista mittaria voidaan käyttää, joka mittaa etäisyyttä. Sellaisen mittarin käyttö, joka mittaa ilmansuuntaa, tuulta, lämpötilaa tai kentän kaltevuutta, on kielletty.

Tervetuloa kilpailuun!

Imatran Golf