Imatran Golf on parasta keskivertosarjaa

Golfliiton seurakehittäjä Petri Lehtonen avasi Pelaaja ensin kyselyn tuloksia Imatran Kylpylässä keskiviikkona 2.11. noin 50:lle Imatran golfin jäsenelle.

Päällimmäisenä, positiivisena ajatuksena saatiin kuulla, että Imatran Golf on kelpo yhteisö ja olemme parasta keskivertosarjaa kun vertailussa on kaikki Suomen golfseurat. Hyvin lohdullista kuultavaa oli myös se, että muut seurat painivat täsmälleen samojen ongelmien kanssa.

Vahvuuksiamme on Pro sekä se, että kenttä on hieno ja hyvin hoidettu. Parannettavaa on mm. ravintolassa sekä uusien alottaneiden pelaajien sopeuttamisessa yhteisöön.

Keskusteluissa toivottiin muun muassa, että ”Uutiskukko” -tyyppinen kilpailu herätettäisiin uudestaan henkiin. Tässä lajiin pääsee tutustumaan henkilöt, jotka eivät ole aikaisemmin pelanneet golfia.
Junnuryhmät on nimetty uudestaan. Ryhmät ovat saaneet nimet Imatran golfin menestyneiden pelaajien mukaan. Ensi kadella kentällä treenaa muun muassa ”Sohvit” ja ”Mikot”.

Tilaisuuden avasi Imatran Golf Oy puheenjohtaja Anssi Muikku. Alustuspuheenvuoroja käyttivät ry:n puheenjohtaja Pekka Ruokonen, toimitusjohtaja Turkka Ollilainen, junioripäällikkö Toni Turkkila ja ladykapteeni Anu Varpoila.

Seuran syyskokous on 29.11.2016 klo 17.00 Imatran Kylpylässä.

Alla Pelaaja Ensin tulokset kaudesta 2016

Imatran Golf