Imatran Golf:n Raimo Juutille EM-kultaa Golf Talmassa pidetyissä kilpailuissa.

Imatran Golfin Raimo Juuti voitti elinsiirron saaneiden EM-kilpailussa kultaa. Kilpailu käytiin nyt ensimmäistä kertaa Suomessa, Golf Talmassa, Sipoossa.

Kultaa tuli sarjassa Men Storkeplay HCP under 19. Tavoitimme Raimon tänään torstaina Kankaisten golfkentältä, josta hän jatkaa Lahteen pelaamaan.

Kultamitalleja Juutilla on nyt hurjat 19 kappaletta. Tuloksellisesti tämän vuoden voitto ei kuulemma ollut ihan huippua. Parhaimmat tulokset on tehty Kanadassa, Ranskassa ja Göteborgissa.

Raimo Juutille on tehty kaksi munuaisen siirtoa ja oikealla silmällä hän ei juurikaan näe. Juuti kertoo, että lähipeliiin silmän sokeutuminen vaikuttaa eniten, ei niinkään draiviin.

Raimo kertoi, että vaikka oikeaa virettä ei ennen kisoja tuntunut löytyvän, on pelaaminen arvokisoissa aina upeaa ja se antaa positiivista virtaa.

Golf Talma on Juutille tuttu kenttä. Sipoon kettä oli saatu huippukuntoon ja se saikin kuulemma paljon kehuja vieraspelaajilta.

Elinsiirron saaneiden EM kilpailuja on kahden vuoden välein. Seuraava kisa on Espanjan Malagassa, jonne Juuti myös tähtää. Tuolloin hän pelaa 70-vuotiaiden sarjassa.

Imatran Golf onnittelee🏆💐

Imatran Golf