Testaamme/korjaamme tänään ja huomenna kentän sadetusjärjestelmää.

Olemme ottamassa kentän sadetusjärjestelmää käyttöön. Joudumme testaamaan laitteistoa, jotta kaikki sadettimet toimivat odottamalla tavalla.

Kastelujärjestelmää ohjataan tietokoneella, joka lähettää signaalin sadettimien ns. vastaanottimiin. Sadettimia on kentällä noin 300 kappaletta, joissa jokaisessa on oma vastaanotin. Monesti talvenjäljiltä niissä on jonkin verran ongelmia.

Välttämättä haluttu sadetin ei lähde oikeasta paikasta käyntiin, vaan jokin muu sadetin lähtee päälle, meistä tietämättä. Näin vettä saattaa tulla kentällä paikkaan, johon sitä ei ole tarkoitettu. Joudumme siis käymään läpi kaikki sadettimien vastaanottimien oikeellisuuden läpi.

Tämän lisäksi jokin sadetin on voinut jäädä talven aikana jumiin jolloin se ei välttämättä pyöri halutulla tavalla tai se ei aukene/sulkeudu halutulla tavalla.

Testaamisen jälkeen korjaamme/vaihdamme sadettimet. Kaikkien korjausten ja testaamisen jälkeen, voimme ottaa mm. kenttäalueen wc:t käyttöön. Huuhteluvesi tulee vessoihin kastelujärjestelmästä.

Imatran Golf