Hei,
nimeni on Titta Suikki ja olen 17-vuotias. Tällä hetkellä harrastuksiani ovat golf ja salilla käynti. Harrastuksia minulla tosin ennen on ollut useitakin ja niitä ovat esim. alppihiihto ja hiihto. Käyn IB-lukiota ja aloitan varsinaiset IB-opiskeluni ensi syksynä.

Verrattuna kansalliseen lukioon olen siis menossa lukion toiselle luokalle. IB-lukiossa opiskellaan vain kuutta ainetta ja koska haaveilen pääseväni opiskelemaan tulevaisuudessa lääketieteelliseen, minun aineitani ovat fysiikka, kemia, biologia, matematiikka, englanti ja äidinkieli.

Minä kokeilin golfia ensimmäistä kertaa, kun olin 8-vuotias. Golfin pariin päädyin, kun minun iskä vei minut kokeilemaan ja innostuin siitä. Kisaamisen minä aloitin 5-6 vuotta sitten Tsemppi Tourista. Pelaan vieläkin aktiivisesti golfia ja käyn kisaamassa. Tällä hetkellä minä pelaan Junior Challenge Touria ja joitain Finnish Junior Tourin kilpailuja.

Olen ollut nyt noin kaksi viikkoa Imatran Golfilla kesätöissä ja olen sen ansiosta päässyt tekemään erilaisia asioita. Olen näiden parin viikon aikana päässyt avustamaan junnu-ryhmien vetämisessä, vienyt joitain junnuja kentälle pelaamaan, ajanut palloja ja tehnyt muita tehtäviä. Pidin eniten EKLU:n golf-leirillä avustamisesta ja lähipeliradan pitämisestä. Minusta on ollut mukavaa pystyä tekemään kesätöitä golfin ja lasten parissa.

-Titta-

Imatran Golf