Jatkamme ympäristöohjelmamme kehittämistä.

Viime aikoina on julkisesti käsitelty golftoiminnan ympäristöystävällisyydestä, hiilijalanjäljestä sekä lannoitteista/torjunta-aineista. Jotta saamme nykyisen ympäristöohjelman päivitettyä GEO-sertifikaattiin, joudumme päivittämään nykyisiä käytäntöjä.

Sertifikaatin saaminen edellyttää muutamia tarkennuksia toimintaamme, kuten mm. jätteiden käsittely/kierrätys, ylimääräisen ajamisen vähentäminen. Tavoitteena on saada sertifikaatti pelikaudelle 2018 tai 2019.

Uusimme roskien keräysastiat. Samalla vähennämme niiden määrää kenttäalueella. Tulemme asentamaan sekajätteiden astioiden viereen, kierrätyspulloille ja -tölkeille omat astiat.

Vähentämällä roskisten määrää, vähennämme myös niiden keräämisestä/tyhjentämisestä syntyvää keräysajamista.
Jatkossa roskikset sijaitsevat 1. ja 10. tiin vieressä sekä kentällä 4., 8.,13. ja 16. väylien lyöntipaikoilla. Näissä paikoissa on jatkossakin myös pallopesurit ja penkit.
Toivomme, että pelaajat huomioisi muutokset toiminnoissa ja jätteet kulkeutuisivat jatkossakin keräysastioihin.

Meillä on pohdinnan alla myös ns. vanhan klubin edessä olevan katoksen siirtäminen, nykyisen klubin eteen sadekatokseksi. Selvitämme nyt siirron järkevyyttä sekä katoksen ”istuvuutta” olevassa olevaan rakennuskantaan.

Pyrimme vaihtamaan kaksi bensakäyttöistä golfautoa sähkökäyttöiseksi. Sähkökäyttöisen auton käyttö on käyttömukavuuden lisäksi myös ekologinen ratkaisu.

-to-

Imatran Golf